За нас

Фирма САНТЕ БГ  е основана през 2004 година.

 

Започнахме през 2004 г., когато сформирахме фокусиран и целеустремен екип, предоставящ иновативни козметични продукти със забележително качество. Професионалното ни отношение и експертност ще Ви помогнат да моделирате до съвършенство външността си. Предметът на дейност на фирмата е маркетинг и  дистрибуция на оборудване и козметика за медицински, козметични, фитнес  и Спа центрове.

 

 

От 2005 год. сме изключителен представител на американската фирма Power Plate за България. Power Plate предлага апарати за домашна и професионална употреба.  Апарати за: Спорт, Терапия, Стречинг, Масажи и Релаксация. Подходящи за Вашия дом, фитнес, офис или яхта. Световен феномен, научно доказан ефект, използват го най-добрите треньори от Москва до Лос Анжелис. Като официален вносител на Power Plate за България, предлагаме пълното портфолио, както за домашни така и за професионалните уреди. Всички аксесоари необходими за перфектната тренировка.

 

 

От 2009 год. фирмата  е изключителен представител за България на Gatineau Paris ( Гатино ) - Френска, козметична марка за домашна и професионална употреба. Компанията съществува  повече от 88 години и е представена в повече от 100 страни по света. Лабораториите GATINEAU са винаги в крак с новостите на естетичната медицина.  Иновативни high-tech  технологии (базирани на научни открития, модерни формули), атрактивни опаковки, аромати, без парабен и силикон в респект с природата. Патентовани молекули и комплекси. GATINEAU Paris прави революция в Anti-age грижата и предлага серия от Премиум  продукти.

 

 

Представители сме също на Transcome - апарати за хидроколон осъществяват терапевтичното лечение чрез промиване на дебелото черво.

 


В Санте БГ знаем коя е магическата съставка на младостта и красотата, ние ще ви помогнем да я откриете.

 

 

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки