Power Plate Pro7

0,00 лв.

 

Power Plate Pro 7   - апарат за спорт и терапия. На принципа на вибрациите, базиран на естествените рефлекси за свиване на мускулите. Всяка мускулна група се стимулира чрез вибрация, която предизвиква свиване на мускулите.
Единственият уред, който провокира между 30 и 50 свивания в секунда. Благодарение на тази интензивност, мускулите  използват между 95% и 97% от капацитета си. За сравнение -  при обикновена тренировка, натоварването им е до 40%.

Помогнете на клиентите си да постигнат резултати от функционални тренировки както никога досега с Power Plate pro7.

Клиентите ви може би не знаят, че е научно доказано, че Power Plate pro7 постига резултати за половината от времето на традиционните програми, но със сигурност ще усетят разликата, която това модерно фитнес оборудване прави.

Power Plate pro7 е първото търговско вибротренажорно устройство, което разполага с интегриран LCD сензорен екран със софтуер за функционално интерактивно обучение (F.I.T.), който ефективно превежда клиентите през всеки етап от тяхната програма Power Plate.

Оборудван с вградени многопосочни кабели proMOTION с променливо съпротивление и най-голямата налична платформа Power Plate с максимално натоварване от 410 либри, няма ограничение за това, което вие и вашите клиенти можете да постигнете с pro7.

Увеличаване на костната плътност
Изгаряйте повече калории
Подобрете възстановяването на мускулите
Подобряване на кръвообращението
Подобряване на гъвкавостта
Активиране на повече мускулни влакна

Подходящ за рехабилитационни заведения. Вграден пулсомер. Създаден за преодоляване на неврологични състояния, физическа болка и общи състояния. 

Pro 7HC   е снабден със сензорен екран (тъч скрийн)  упражнения и клипове, съвети от треньор и индивидуални програми съобразени с вашите нужди. Про моушън система от динамични въжета е вградена под платформата. Платформата е по-голяма в сравнение с апарата за домашна употреба. Високо говорителите имат възможност за използване на слушалки.

ProMotion™ Dynamic Vibration Technology - вграден модул за позиции и регулиране на напрежението на изтеглящи въжета

Сертификати

MDD, CE and EMC (TUV certified); RoHS/WEEE compliant, NRTL, C-NRTL, FDA listed as Class 1 device, 510k exempt,

 

 

Тренировка от  10-15 минути с Power-Plate се равнява на час и половина интензивен фитнес.

 

Клиентски мнения

Подобни продукти

БЛОГ

Полезни съвети, грижа за кожата, козметика и др.

Изберете статия
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки