Power Plate pro7HC Медицински уред

0,00 лв.

Специалистите в областта на здравеопазването успешно използват вибрационната технология на Power Plate за лечение на различни болестни състояния и рехабилитация, а Power Plate pro7HC (Healthcare) е проектиран специално за нуждите на медицинските заведения и центровете за лечение.

Pro7HC се предлага в комплект с удобни за пациента интегрирани видеопрограми на LCD сензорен екран, насочени към неврологичното здраве, облекчаване на болката и други често срещани състояния. Оборудван с интегриран сърдечен монитор и вградени многопосочни кабели, проследяване на обхвата на движение и дисплей за променливо съпротивление (изходна мощност) в реално време, pro7HC прави подпомагането на пациентите по-лесно и по-ефективно.

Независимо дали искате да се справите с неврологични състояния, физическа болка или по-общи здравословни проблеми, pro7HC е ценно допълнение към всяка уелнес практика.

Здравните специалисти са установили, че успешно използват вибрационната технология на Power Plate, за да помогнат на пациентите си при различни състояния, включително:

- Идиопатична периферна невропатия
- Остеопороза
- Множествена склероза
- Паркинсонова болест
- Церебрална парализа
- Ревматоиден артрит

Увеличаване на костната плътност
Изгаряне на повече калории
Подобряване на възстановяването на мускулите
Подобряване на кръвообращението
Подобряване на гъвкавостта
Активиране на повече мускулни влакна

Клиентски мнения

Подобни продукти

БЛОГ

Полезни съвети, грижа за кожата, козметика и др.

Изберете статия
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки