КОЛЕЛО Power Plate® REV™

13 600,00 лв.

КОЛЕЛОТО   Power Plate® REV™ е революция в областта на здравето и фитнеса, която може да издигне тренировките ви на ново ниво. REV разполага с патентованата технология VibeShift™ на Power Plate, която осигурява последователни, безопасни, прецизни и предвидими ефективни вибрации чрез педалите, за да увеличи интензивността на тренировките ви. Тази уникална вибрационна технология се задейства чрез активно въртене на педалите.

Вдъхновени от елитни колоездачи, тези вибрации безопасно имитират ефекта на тази допълнителна нестабилност и съпротивление, което ви дава значително увеличение на мускулната активация, изгарянето на калории и сърдечно-съдовите усилия по време на колоездене.

В сравнение с традиционния фитнес велосипед, REV™ осигурява:

    43% увеличение на натоварването на прасците

    167% увеличение на натоварването на четириглавия мускул

    144% увеличение на натоварването на задната част на бедрото

    138% увеличение на натоварването на седалищните мускули

Проучванията показват, че съпротивлението на ниво 1 с вибрации на REV е равностойно на съпротивление на ниво 5 без вибрации*. Технологията VibeShift™ на Power Plate наистина постига резултати, каквито няма друг велосипед на пазара.

 

Отличаващ се с дизайн от търговски клас, който издържа на изискванията за използване в клубовете за здраве и тренировките за елитни спортове, REV има интуитивно регулиране на седалката, височината и кормилото, така че всеки може бързо и лесно да намери идеалната си форма за страхотно каране. Като допълнителен бонус, всяка Power Plate REV се предлага с безплатен Myzone MZ-Switch. Този преносим пулсомер е идеалният спътник на вашия REV, като ви позволява да следите пулса си в реално време, оптимизирайки допълнително интензивността и резултатите от тренировката.

 

Добавете и лесните за използване контроли на съпротивлението и вибрациите и ще получите едно наистина мощно фитнес оборудване.

 

* Въз основа на предварително проучване, проведено в Центъра за спортни науки и човешки постижения, Университет Гринуич, Великобритания.

 

 

Клиентски мнения

БЛОГ

Полезни съвети, грижа за кожата, козметика и др.

Изберете статия
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки