Слънцезащита

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Слънцезащита

Грижата за лицето не се изчерпва само с употребата на хидратиращ крем или маска за лице. Здравата кожа изисква и цялостна защита, която освен почистване и хидратация, включва и слънцезащитен крем за лице. Вредните лъчи влияят не само върху вида на кожата (чрез пигментиране на различни зони, алергични реакции, зачервявания, изсушаване), но и върху здравето ѝ.Грижата за лицето не се изчерпва само с употребата на хидратиращ крем или маска за лице. Здравата кожа изисква и цялостна защита, която освен почистване и хидратация, включва и слънцезащитен крем за лице. Вредните лъчи влияят не само върху вида на кожата (чрез пигментиране на различни зони, алергични реакции, зачервявания, изсушаване), но и върху здравето ѝ.

 

Кога да използвате слънцезащитен крем за лице?

 

Употребата на слънцезащитен крем за лице е много важна за вашата кожа не само през лятото. Макар повечето хора да смятат, че трябва да използват слънцезащитен крем за лице само на плажа, това всъщност трябва да се случва през всичко сезони, защото лицето е изложено на вредните лъчи на слънцето целогодишно. И тъй като освен всичко, кремът има и хидратираща и омекотяваща функция, приложението му в ежедневието е ключово за красотата и здравето на кожата ви.


Все повече от хидратиращите кремове за лице съдържат и слънцезащитен фактор. По този начин не се налага да използвате по няколко продукта едновременно, а просто да се доверите на един качествен, който комбинира няколко функции.

 

Защо да използвате слънцезащитен крем за лице през цялата година?

 

Използването на слънцезащитен крем за лице всеки ден е много важна част от рутинната грижа за кожата. Кожата на лицето е една от най-чувствителните зони и нанасянето на защитен крем ви е нужно, защото:


● Директното излагане на кожата на слънчевите лъчи е една от многото причини за неравномерното пигментиране на кожата, а всеки качествен слънцезащитен крем за лице помага за предотвратяване на тези ефекти;
● Слънцезащитният крем всъщност намалява проникването на UV лъчи в кожата, които са причина за кожни заболявания, сред които и рак на кожата;
● Помага за защита срещу признаците на преждевременно стареене;
● Помага за по-здрава и силна кожа, тъй като освен защита от слънцето, предоставя на кожата ви и хидратация;
● Успокоява кожата.

 

Анти-ейдж козметиката включва разнообразни продукти за лице - от хидратиращ крем за лице до маски, серуми и почистващи лосиони. Всеки един от тях е достатъчно популярен и навлязъл в ежедневието на модерната жена, но най-често се забравя и пренебрегва употребата на слънцезащитен крем за лице. Погрижете се за кожата си днес и ѝ осигурете нужната защита.

БЛОГ

Полезни съвети, грижа за кожата, козметика и др.

Изберете статия
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки