GATINEAU PARIS

GATINEAU PARIS

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

GATINEAU PARIS

 Мощните формулировки на Gatineau съчетават естествени съставки с авангардни биотехнологии, за да създадат набор от професионалнa, качествена грижа за кожата за постигане на незабавни и дълготрайни резултати. Продуктите DEFI LIFT 3D, MELATOGENINE с мощни Антиоксиданти и натурални Пробиотици и AGE BENEFIT са истински архитект за лице. Вдъхновени от естетичната медицина и липолифтинга, възстановяват обема, моделират овала, стягат, уплътняват кожата, борят се с кафявите петна и бръчките.

Историята на Гатино започва в Париж преди 90 години с  терапевтa по красотата, мадам Жан Гатино. Жена с истинска страст към красотата, тя се стреми да предостави революционни решения за грижа за кожата на жените. Тя отваря първия си салон през 1932 г. и веднага започва да разработва свои собствени продукти . Чрез сътрудничеството си с опитни дерматолози и биохимици, тя бързо стана известна в света на грижата за кожата. Училището за красота Jeanne Gatineau отваря врати в Париж през 1950 г. и осигурява експертно обучение на хиляди студенти. 

Тя създава първия антицелулитен крем на йодна основа. Произвежда първата ампула за бюста. Създава една от най-ефективните маски и до днес - Хормомаската. Тя първа създава гомаж за лице

 

БЛОГ

Полезни съвети, грижа за кожата, козметика и др.

Изберете статия
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки