Power Plate Home

Sort by
Filter
Brands
Price
Приложи

Power Plate Home

САНТЕ БГ е официален представител на Power Plate за България.

 

 

 Power Plate Home - апарати за домашна употреба!

 

Power Plate MY- моето тяло, моето време!

 

 

Знаете ли, че херцовете имат лечебен ефект върху тялото и запознати ли сте какво представлява той?

Какви са ефектите от използването на уреда Power Plate?

Защо Мадона, Ел Макферсън, Клинт Истууд, Долф Лундгрен и много други избраха именно Power Plate?

 

Да си стоите вкъщи, да не правите непосилни упражнения и в същото време да стягате тялото. Звучи невъзможно, но всъщност не е, благодарение на апарат Power Plate, който ви помага да загреете по-бърз, да натоварите по-сериозно мускулите на тялото си и след това да се възстановите по-бързо. И всичко това в името на постигането на максимални резултати за кратко време.

Апарати с 3D вибрация, която провокира естествения физиологичен рефлекс, известен като тонинг рефлекс. Благодарение на него, за 1 секунда се постигат от 30 до 50 ритмични мускулни контракции.  По този начин Power Plate едновременно тренира и усъвършенства координация на активните и пасивни мускулни влакна, като обхваща 95- 97% от тях в дадена мускулна група. За сравнение, при обикновеното фитнес и аеробно натоварване  се активизират само 40%.

 

 

Как да се сдобиете с апарат Power Plate?

 


Предлагаме апарати за домашна и професионална употреба, за вашия дом, фитнес, офис или яхта. Моделите се различават по функционалност и предназначение. В сайта на Santebg-online.com може да се запознаете с пълното описание за всеки модел и да поръчате най-подходящия за вашите потребности.

 

БЛОГ

Полезни съвети, грижа за кожата, козметика и др.

Изберете статия
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки