Power Plate

Power Plate

САНТЕ БГ от 2005 год. е официален представител на Power Plate за България.

 

Power Plate - това е моето тяло, това е моето време.

 

 

Power Plate предлага апарати за домашна и професионална употреба.  Апарати за: Спорт, Терапия, Стречинг, Масажи и Релаксация. Подходящи за Вашия дом, фитнес, офис или яхта. Световен феномен, научно доказан ефект, използват го най-добрите треньори от Москва до Лос Анжелис.

Като официален вносител на Power Plate за България, предлагаме пълното портфолио, както за домашни така и за професионалните уреди. Всички аксесоари необходими за перфектната тренировка.

 

 

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА POWER PLATE? 

 

Power Plate е фитнес уред на принципа на триизмерна вибрация. Вибрация в три равнини: хоризонтална, вертикална и сагитална. При упражнения с апаратите постигаме повишаване на мускалната сила, издръжливост и гъвкавост. Стопяване на мастните натрупвания и целулит. Вибрациите предизвикват "феномена" рефлекс, известен и като тонинг рефлекс  – автоматично мускулно съкращение, според зададените параметри. 30Hz честота предизвиква съкращение 30 пъти в сек. на  мускулните влакна от тренирата група и т.н. Процентът на натоварените мускулни влакна с апарат Power Plate достигат до над 95%. Конвенционалните методи работят и достигат само на повърхностно ниво.

 

 

КАК РАБОТИ?

 

Един Херц (1 Hz)  е физична величина и съответства на едно трептение (една циклична промяна) за секунда. Използва се за измерване на честотата на периодични процеси. Честота 1 Hz означава, че даденото събитие се случва веднъж на всяка секунда. Амплитудата е физична величина, характеризираща периодичен процес и е равна на максималното отклонение от равновесното положение. Комбинацията от Херц и Амплитуда предизвикват "феномена" рефлекс. Човешкото тяло непрекъснато вибрира:

  • Тяло ≈ 5Hz
  • Гръбнак ≈ 8Hz
  • Очи ≈ 20 Hz 

За да се избегне резонанс, тернировките с Power Plate започват с честота от мин. 25 Hz. Пример: 30Hz честота предизвиква съкращение 30 пъти в сек. на  мускулните влакна от тренирата група и т.н. до максимум 50Hz. Комбинацията Херц ( Hz ) с ниска или висока Амплитуда ни дава няколко нива на натоварване.

 

 

 

КАКВИ РЕЗУЛТАТИ СЕ ПОСТИГАТ?

С помощтта на апаратите Power Plate, ще разгрявате по-бързо, ще натоварите по-сериозно и ще възстановите по-лесно.

 

Сила

Увеличава вашата сила и издръжливост. Подобрява мускулния тонус.

Гъвкавост

Подобрява координацията, стабилността и баланса. Усъвършенства движенията.

Циркулация

Подобряване и увеличаване притока на кръв, за да се засили сърдечно-съдовата система.

Отслабване

Намаляване мастните натрупвания и засилване на метаболизма.

Целулит

Редуциране целулита и предотвратяване появата му. Кожата ви е по-гладка и по-стегната.

Възстановяване

Всяко упражнение стресира тялото, и то има нужда да се възстанови. Масажиращата функция ( 50Hz ) на Power Plate стимулира обмяната на веществата, намалява болката, ускорява възстановяването на наранените мускули и сухожилия и ви позволява да се върнете по-силни.

 

ЦЯЛОСТНА ТРЕНИРОВКА ЗА ПО-МАЛКО ОТ 15 МИНУТИ

За начинаещи

За напреднали

Между два и четири пъти седмично

 

 

ПРОДУКТИТЕ

Power Plate представяне

Като официален вносител на Power Plate за България, предлагаме пълното портфолио, както за домашни така и за професионалните уреди. Всички аксесоари необходими за перфектната тренировка.

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки