Лифтинг

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Лифтинг

Чували ли сте, че грижата за лицето и защитата му от следите на времето трябва да започне, когато първите следи на остаряване се появят? Това е мит. Употребата на стягащ крем за лице не бива да започва след появата на първите несъвършенства.Чували ли сте, че грижата за лицето и защитата му от следите на времето трябва да започне, когато първите следи на остаряване се появят? Това е мит. Употребата на стягащ крем за лице не бива да започва след появата на първите несъвършенства.

 

Крем за увиснала кожа - кога и как?

 

Експертите по дерматология са единодушни, че кожата започва да остарява около 20 години и препоръчват грижата за нея да започне рано. Това означава редовна употреба на стягащ крем за лице и слънцезащитни продукти, грижливо почистване, използване на маски за лице и др.


От стимулирането на производството на колаген и еластин, до неутрализиране на свободните радикали, добрият крем за увиснала кожа наистина дава резултати. При редовна употреба на крем за увиснала кожа, тя става трайно мека и гладка, а колкото по-рано се започне с употребата на лифтинг крем, толкова по-малко проблеми с кожата ще имате за в бъдеще. Този тип кремове съдържат мощни комплекси и имат силно антиоксидантно действие.

 

Хидратация и грижа по всяко време

 

Освен крем за увиснала кожа (или стягащ крем за лице), не трябва да забравяте и за хидратацията. Макар всеки лифтинг крем висок клас да се грижи и за това, ако лицето ви е много сухо, то започнете употребата на крем с хиалуронова киселина. Той прониква дълбоко в кожата, възстановява хидролипидния баланс и намалява дълбочината и релефа на бръчките.


Постепенната и постоянна грижа за кожата на лицето и шията трябва да включва няколко основни елемента, за да има реален и дълготраен ефект:

  • Да стартира рано
  • Да включва редовно почистване и хидратиране
  • Да е съставена от качествени продукти (крем за увиснала кожа, лифтинг крем, стягащ крем за лице)
  • Да се превърне в част от ежедневието ви


Ако желаете да се доверите на професионалисти в козметичните продукти, които имат зад гърба си хиляди доволни клиенти и десетилетия опит, си подарете парченце красота и здраве и изберете своя крем за увиснала кожа на Germaine De Capuccini и Gatineau. Не пропускайте и да я предпазвате от слънчевите лъчи, които също допринасят за отпускането на кожата, като нанасяте ежедневно качествен слънцезащитен крем за лице.

БЛОГ

Полезни съвети, грижа за кожата, козметика и др.

Изберете статия
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки