Очи и устни

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Очи и устни

Зоната около очите е една от най-чувствителните зони на лицето Ви. Тя е по-податлива на външни влияния, затова изисква специална грижа от Ваша страна. Висококачественият околоочен крем намалява и дори заличава признаците на стареене на лицето като появата на фини линии, бръчки и тъмни кръгове около очите. Фините линии и бръчки се появяват, както в резултат от прякото влияние на слънцето, така и от загубата на еластичност на кожата.

 

С какво е различен Вашият околоочен крем от останалата козметика?

 

Кожата около очите е по-тънка, чувствителна и деликатна от останалите зони на лицето. Затова е и по-податлива на следи от умора и загуба на еластичност. За да я предпазите от поява на тъмни кръгове, торбички, фини бръчки и несъвършенства, е нужно да използвате анти-ейдж козметика, както и околоочен крем.

 

С какво е различен един околоочен крем от останалата анти-ейдж козметика? Различен е, защото:

  • Има различна текстура
  • Специално създаден е за фината кожа около очите
  • Съдържа различни съставки

 

Макар да съдържат някои от активните съставки, които съдържат и хидратиращите кремове и други козметични продукти, качественият околоочен крем е създаден специално за деликатната кожа около окото. Затова и неговата текстура е по-различна от този на ежедневните кремове за лице. Причината е, че фината кожа в тази зона абсорбира продуктите по-добре от по-плътната кожа на останалите области на лицето. Поради тази причина твърде силният околоочен крем може да предизвика дразнене.

 

Какво точно прави Вашият околоочен крем?


Кожата е част от тялото, която изисква постоянна грижа и внимание - от употребата на хидратиращи продукти до слънцезащитен крем. Тъй като тя остарява малко по малко всеки ден, използването на крем против бръчки трябва да бъде ежедневно. Поради тази причина и употребата на околоочен крем би трябвало да започне още в младежките години и да се превърне в навик и част от ежедневието Ви.

БЛОГ

Полезни съвети, грижа за кожата, козметика и др.

Изберете статия
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки