Neostrata

Neostrata

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Neostrata

NeoStrata е научно обоснована и клинично доказана грижа за кожата, препоръчвана от дерматолозите за изглаждане, възстановяване и обновяване на кожата. С продуктите на NeoStrata ще изглеждате и ще се чувствате красиви, като ще забелязвате видимите промени, които настъпват с кожата ви. NeoStrata е с доказана ефикасност при различни типове кожа и състояния, включително фотостареене, хиперпигментации и акне.

Водещата американска компания NeoStrata е основана от д-р Ван Скот и д-р Рей Ю – международно признати като блестящи визионери и лидери в областта на козметичната дерматология. Те са създателите и притежателите на патента за първия пилинг с гликолова киселина и откриватели на регенериращата сила на алфахидрокси и полихидрокси киселините (AHA/PHA), като полагат началото на истинска революция в третирането на зряла и фотоувредена кожа. Д-р Ван Скот и д-р Рей Ю са носители на едни от най-престижните награди и признания в областта на козметичната дерматология.

Днес продуктите на NeoStrata са високоценени, присъстват в 85 страни и се препоръчват от водещи дерматолози и естетични специалисти. Компанията се отличава с над 100 научни публикации и патенти. Благодарение на иновативните научни открития, NeoStrata създава разнообразни продуктови линии, всяка от които е съобразена със състоянието и специфичните особености на различните типове кожа.

БЛОГ

Полезни съвети, грижа за кожата, козметика и др.

Изберете статия
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки